Titelbild
ULBRICH HIDROAVTOMATIKA d.o.o.

ULBRICH HIDROAVTOMATIKA d.o.o.

Podjetje ULBRICH HIDROAVTOMATIKA je bilo ustanovljeno leta 1990 kot družba z omejeno odgovornostjo in je člen skupine Ulbrich. Aktivno deluje na slovenskem tržišču in trgih nekdanje skupne države, del dejavnosti pa je usmerjene tudi na tržišča držav zahodne Evrope ter severne Amerike.

Pojem » Hidravlika ULBRICH » je že več kot trideset let prisoten na slovenskem tržišču, z začetkom poslovanja podjetja ULBRICH HIDROAVTOMATIKA d.o.o., pa se je načrtno trženje prodajnih programov še dodatno okrepilo. Postali smo zanesljiv partner mnogih podjetij, znani po individualnem pristopu k reševanju problemov, inventivnih rešitvah in spoštovanju dogovorov.

V letu 2009 smo se vselili v novo zgrajen sodobno opremljen poslovno proizvodni objekt v Radljah ob Dravi. Nov objekt nam omogoča sodobno poslovanje in proizvodnjo ter nemoten razvoj podjetja.

Ponosni smo na prehojeno pot in dosežene rezultate, seveda pa je naš pogled usmerjen v prihodnost in prihodnje skupne uspehe, zato vas vabimo, da se skupaj spoprimemo z izzivi prihodnosti.

Kontaktdaten

Unser Partner

 • Finden Sie einen Vertriebspartner in Ihrer Nähe

  Kontakt
  close slider

   Wie sind Sie auf uns aufmerksam geworden?


   [honeypot Website]

   Um Ihre Anfrage bearbeiten zu können, geben Sie bitte Ihre Einwilligung zur Speicherung Ihrer Daten. Sie können Ihrer Einwilligung jederzeit widersprechen.

   Spamschutz - bitte Ergebnis eingeben:

   [honeypot email]